Mağazalarımızı ziyaret edin

Bizden sipariş alabilir, birçok ürünü benzersiz indirimlerle bulabilir ve ayrıca gerektiğinde servis merkeziyle iletişime geçebilirsiniz.

Uygun mağaza

Teslimat noktası

Servis merkezi

Esved

Esved Kozmetik; Bayramdan Bilişim Teknolojileri Ltd.Şti. 2020 yılında kurulmuştur. Tesisimizde kozmetik ve esans ürünleri alanında üretim yapmaktayız. Tuzla bölgesinde bulunan üretim tesisimizde yaklaşık 10 çalışanımız bulunmaktadır. Yıllık minimum 50 ton üretim yapmakta ve bu üretimin %50'sini ihraç etmekteyiz. Esved Kozmetik olarak dünya genelinde 5'ten fazla ülkeye ihracat yapmaktayız. İnsan ve çevre sağlığına zarar vermeyecek şekilde, sürekli olarak Ar-Ge, Ür-Ge ve üretim tesislerine yatırım yaparak, uluslararası standartlara uygun, kaliteli ve rekabetçi ürünler üretme ilkesinden asla ödün vermemektedir.

Vizyonumuz

Başarısının gücünü çalışanlarının üstün performansından alarak her geçen gün büyümeye devam etmektedir.

Misyonumuz

%100 yerli sermayeli bir şirket olarak, Ar-Ge yatırımlarımız sayesinde sadece iç pazarda değil, dünya pazarında da kaliteli, yenilikçi ürünleri ulaşılabilir kılmak, üretime dayalı istihdam gücümüzle ülke ekonomisine ve tanıtımına katkıda bulunmak.

Esved: Kutsal Anların Varlığını Sarmalayan Alkolsüz Kokular

Esved, kutsal anlarınızı anlamlı kılmak için tasarlanmış, alkolsüz kokular sunar. Mekke ve Medine'nin ruhundan ilham alarak, tüm İslami kutsal kokuları üretmekteyiz. Her bir parfümümüz, doğanın saf bileşenleriyle harmanlanarak, geleneksel yöntemlerle hazırlanmıştır.

Kokularımız, sadece Kabe’nin huzur verici atmosferini değil; aynı zamanda İslam kültürünün derinliklerinde yer alan tüm manevi unsurları da yansıtır. Sadece günlük yaşamınızda değil, özel anlarınızda da yanınızda olacak bu eşsiz aromalarla ruhunuzu besleyin.

Esved, arınmış ve doğal kokularla dolu bir deneyime davet ediyor; kutsal anlarınızı daha da özel kılmak için ideal bir seçim sunuyor.